Prodaja Nekretnine za razvoj, habana del este, La Habana, Kuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Prodaja - Cod. 38897

  • Tipologija: Nekretnine za razvoj
  • Područje: 249 m²
  • N° soba: 2 1/5
  • Kat: 1

Prodajem radove u izgradnji u odjelu Antonio Guiteras u Havani del Este. Radovi su u temeljima, spremni za otapanje cipele, i sve kockice i osovine (20) su napravljene. Imovina je u redu, zajedno s građevinskim projektom, uključujući i građevinsku dozvolu iu redu, sve je registrirano i odobreno stambenim i prostornim planiranjem. Nekretnina se sastoji od 259 četvornih metara (PLUS, koji želi znati zašto se može kontaktirati), a cijeli perimetralni krug je zatvoren blokovima i vratima, ima svjetlosni stup instaliran od strane elektroprivrede s već namjenskom cijevi za buduću kuću sa 220v i 110v, posvećena već instaliranoj vodi s mjernim mjerama ¾, također su uključeni svi čelični i obruči koji se koriste za cipele, plus rezervoar od cementa od 1000l "mislim", ne znam točno kapacitet, ali je od najvećih, također ostavljam malo pijeska da ne znam koliko je, ali malo kamena, možda 2 do 3 metra kamena.

p.s. tko želi više informacija kao što su dokumenti o nekretninama, projektne licence ili više fotografija koje me pitaju za e-poštu jer je teško ovdje staviti toliko fotografija.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB